Muscle Brick Whey 2100g

Formotiva

MUSCLE BRICK WHEY to najwyższej jakości preparat wysokobiałkowy, zawierający koncentrat białka serwatki o stężeniu czystego białka 80%, które przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.

Wysyłka w ciągu 1-3 dni.

159,50 zł

Podstawowe informacje

MUSCLE BRICK WHEY to najwyższej jakości preparat wysokobiałkowy, zawierający koncentrat białka serwatki o stężeniu czystego białka 80%, które przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej. Ponadto białko zawarte w MUSCLE BRICK WHEY jest doskonałym źródłem aminokwasów rozgałęzionych (BCAA) oraz kwasu glutaminowego.

Opakowanie: 2100g

Koncentrat białka serwatkowego charakteryzuje się wyjątkowo wysoką wartością biologiczną (BV104), a także doskonałą przyswajalnością. MUSCLE BRICK WHEY został wzbogacony o enzym laktazę, który jest naturalnie występującym w organizmie enzymem hydrolizującym laktozę do cukrów prostych.

brick whey formativa icons

Produkt doskonale się rozpuszcza i ma idealną kremową konsystencję. MUSCLE BRICK WHEY występuje w 6 wyrafinowanych smakach, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.


muscle brick whey promo


Dawkowanie

1 porcja (35 g = 1 miarka) 1-3 razy dziennie. Proszek rozpuścić w 200 ml wody lub beztłuszczowego mleka.


Składniki

Substancje aktywne1 porcja (35 g)100 g
Wartość energetyczna 563 kJ / 133 kcal 1608 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 2,28 g 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,33 g 3,8 g
Węglowodany 1,96 g 5,6 g
w tym cukry 0,98 g 2,8 g
Białko 25,03 g 71,5 g
Sól 0,19 g 0,55 g
Koncentrat białka serwatkowego 33,03 g 94,36 g
Kwas glutaminowy 5,03 g 14,36 g
Aminokwasy o rozgałęzionym łańcuchu 6,43 g 18,38 g
w tym l-leucyna 3,09 g 8,82 g
w tym l-izoleucyna 1,58 g 4,68 g
w tym l-walina 1,60 g 4,74 g
Enzym laktaza 4500 FCC 12857 FCC

(cookies&cream) Składniki: koncentrat białka serwatkowego (WPC 80 instant), aromaty (ciasteczkowy, śmetankowy), substancje zagęszczające: guma arabska i guma ksantanowa, substancja słodząca: acesulfam K, laktaza, substancja słodząca: sukraloza.

(strawberry) Składniki: koncentrat białka serwatkowego (WPC 80 instant), aromaty (truskawkowy, śmietankowy), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancje zagęszczające: guma arabska i guma ksantanowa, substancja słodząca: sukraloza, laktaza, substancja słodząca: acesulfam K, barwnik: koszenila.

(vanilla ice) Składniki: koncentrat białka serwatkowego (WPC 80 instant), aromaty (waniliowy, śmietankowy), substancje zagęszczające: guma arabska i guma ksantanowa, laktaza, substancje słodzące: acesulfam K i sukraloza.

(banana) Składniki: koncentrat białka serwatkowego (WPC 80 instant), aromaty (bananowy, śmietankowy), substancje zagęszczające: guma arabska i guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja słodząca: acesulfam K, laktaza, substancja słodząca: sukraloza.

(white chocolate & coconut) Składniki: koncentrat białka serwatkowego (WPC 80 instant); wiórki kokosowe; aromaty(białej czekolady, kokosowy, śmietankowy); substancje zagęszczające: guma arabska oraz guma ksantanowa; substancja słodząca: acesulfam K; laktaza; substancja słodząca: sukraloza.

(chocolate) Składniki: koncentrat białka serwatkowego (WPC 80 instant), aromaty (czekoladowy, śmietankowy), kakao, substancje zagęszczające: guma arabska i guma ksantanowa, substancja słodząca: acesulfam K, laktaza, substancja słodząca: sukraloza.

- Data dodania: Ocena: 5
Super rozpuszczalność - proszek można całkowicie rozrobić w wodą, co dotąd nie udało mi się z żadnym WPC. Białko się nie pieni, fajna, jedwabista konsystencja, bez grudek. Do tej pory miałem białką czekoladę z kokosem i ciasteczko i oba smaki były obłędne! Polecam tą serwatkę - chociaż krótko na rynku, jakościowo zdecydowanie góruje nad innymi odżywkami.
- Data dodania: Ocena: 5
Próbka cookies&cream zdecydowanie zachęciła mnie do zakupu. Pyszne białko o przyjemnej konsystencji, mam nadzieję że równie zadowalające będą efekty :D
Dodaj Komentarz:

Wpisz poniżej swoje pytanie

weryfikator

Inne warianty tego produktu

Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również: